Sledujte nás:

Vaječná omeleta s hráškem

Zpět
  • Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
  • Veřejné stravování
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl1.8
Hrášek zelený sterilovaný80
Vejce celá průměr110
Máslo12

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 1255 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 9, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Do pánvičky s rozpuštěným máslem vlijeme rozmíchaná, mírně osolená vejce, necháme trochu zapéci, posypeme odkapaným hráškem, přeložíme na polovinu nebo zabalíme, krátce zapečeme v troubě a ihned expedujeme.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři